Хасково

В събота е Нощта на музеите и галериите

Регионалния исторически музейС удължено време ще работи Музеят на тракийското изкуство в Александрово в събота, когато е Европейската нощ на музеите и галериите. Посетителите на Регионалния исторически музей в Хасково чак до 1 ч през нощта ще могат да разглеждат двете постоянни експозиции, както и гостуващите изложби от Варна и Чипровци.

В 19 ч в двора на музея ще има концерт на вокалната формация „Лотос бял“ и на балета „Танагра“. Галерия „Форум“ ще направи мултимедийна презентация на творби от фонда на Градската галерия „Атанас Шаренков”. Музикалния фон ще осигури китаристът Митко Русев.

Галерия „Модулор“ кани хасковлии да видят произведения на съвременното изобразително изкуство и колекция детско творчество. Всеки ще може да пробва дали има рисувателни заложби на двата хепънинга от 10 и от 17 ч.

Посетителите на музея и на галериите ще получат талон, който им осигурява 10% намаление при консумация в съседни заведения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button