Спорт

Георги Георгиев спечели титлата на двойки на международен турнир в София

Състезателят на тенис клуб „Хасково 2015“ Георги Георгиев и Павел Маринов (ТК „Супер Спорт“, Варна) спечелиха титлата на двойки при юношите на турнира от пета категория на ITF в София, съобщават от федерацията.

Във финала Георгиев и Маринов победиха с 6-4, 7-5 друг българин Симеон Латинчев и Вардан Манукян от Русия. Това е поредна титла за двойката.

ТенисТитлата на двойки при девойките спечелиха Йелисавета Чайникова от Украйна и Мелиз Мустафа от Швеция. Междувременно три българчета се класираха за финалите на сингъл. При юношите ще има изцяло български финал между Михаил Иванов и Анас Маздрашки. На полуфиналите Михаил Иванов победи Керем Илмаз (Турция) с 6-3, 6-1. Анас Маздрашки пък се наложи над Даниеле Рапанега от Италия с 2-6, 6-4, 6-4.

ТенисПри девойките Анастасия-Александра Николова се класира на финал. Николова победи на полуфиналите друга българка Мария Танева със 7-6(2), 6-4. В спор за титлата Николова ще играе срещу Николета Пелетзоглу от Гърция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button