Спорт

Сестри Стоеви стартираха с победа в Малайзия

Трикратните европейски шампионки Габриела и Стефани Стоеви стартираха с победа на двойки жени на турнира по бадминтон от сериите „World Tour Super 500“ в Куала Лумпур (Малайзия) с награден фонд 360 000 щатски долара, съобщават от федерацията.

Поставените под номер 8️ в схемата хасковлийки спечелиха срещу Пойя Данду и Арати Сара Сунил от Индия с 21:17, 21:17 за 30 минути. Габриела и Стефани водеха в резултата през целия първи гейм. На почивката те водеха с 11:7 точки. После стигнаха до 20:12 и затвориха частта при шестата си възможност.

Във втората част индийките бяха по-равностойни и паузата дойде при 11:10 за Габриела и Стефани. Сестри Стоеви стигнаха до три мачпойнта при 20:17 и реализираха още първия.

Във втория кръг българките ще играят с победителките от двубоя между Путита Сураджиракул и Суписара Паевсампран (Тайланд) и Сити Фадия Силва Рамадханти и Априяни Рахаю (Индонезия).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button