Любопитно

Хасковският театър с два спектакъла на фестивала в Царево

Хасковският театър се включва с две хитови заглавия във фестивала „Арт Поток“ в Царево, съобщават от ДКТ „Иван Димов“.

Традиционният форум край морето ще бъде открит на 15 юли с „Веселата карета“ от Елин Рахнев, с участието на Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Димитър Ковачев-Фънки, Стелиян Николов, Николета Малчева, Добриела Попова, Емануил Костадинов. На втория ден зрителите ще гледат моноспектакъла на Христо Шопов „Не е за телефон“ от Лиза Шопова и Елин Рахнев.

ТеатърСедем са общо театралните постановки на фестивала. В програмата на „Арт Поток“ следва „Джими с бялата фланелка“ с участието на Людмила Сланева и Ташо Колев от група JEREMY?. Мария Касимова ще зарадва зрителите със своето разказваческо шоу „Свободно падащи истории“.

Моноспектакълът на Сатиричния театър „Мъжът ми е виновен“ от Лиза Шопова с участието на Силвия Лулчева също ще бъде представен пред зрителите в Царево. На „Арт Поток“ ще гостува и комедията „Петък 13-ти“ от Жан Пиер Мартинез, с режисьор Георги Кадурин и с участието на Мария Сапунджиева, Христо Гърбов и Мариана Миланова. Финалът на фестивала е с моноспектакъла на Христо Мутафчиев „Плач на ангел“ от Стефан Цанев на режисьора Стоян Радев, постановка на Народен театър „Иван Вазов“. Всички представления ще се играят на сцената на местното читалище в Царево.

„Арт Поток“ се организира за седма поредна година. Фестивалът продължава традицията в програмата му да присъстват различни формати за цялото семейство. Жителите и гостите на Царево ще се радват на премиери на нови книги, богата филмова програма, изложби, концерти, джаз фест, DJ партита и др.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button