Регион

Кола с 10 мигранти катастрофира при гонка с полицията

22-годишен с лек автомобил Форд с 10 нелегални мигранти е катастрофирал вчера при гонка с полицията, съобщават от областната дирекция на МВР – Хасково.

При спецоперация срещу каналджиите е получена информация за автомобил, превозващ мигранти. Полицаите са изградили КПП на магистрала „Марица“ при пътен възел „Димитровград“. Униформените подали сигнал със стоп палка за проверка на лекия автомобил. Водачът обаче продължил движението си, отбил за Димитровград и продължил към Стара Загора.

Колата била последвана от три полицейски автомобила с включени светлинни сигнализации, като била уведомена и полицията в Стара Загора. По време на гонката водачът многократно създавал реални предпоставки за катастрофи.

В района на село Средец колата самокатастрофирала и от нея изскочили шофьорът и 10 мъже, които направили опит да избягат, но бързо били заловени от служителите на реда. Задържан е 22-годишният водач от кърджалийското село Миладиново, превозвал чужденците, които се самоопределили като граждани на Сирия.

На територията на областта се извършват засилени проверки за нелегален превоз на мигранти, влезли незаконно на територията на страната ни, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button