Спорт

Габриела и Стефани отпаднаха в Куала Лумпур

Трикратните европейски шампионки Габриела и Стефани Стоеви отпаднаха във втория кръг на двойки жени на турнира по бадминтон от сериите „World Tour Super 500“ в Куала Лумпур (Малайзия) с награден фонд 360 000 щатски долара, съобщават от федерацията.

Поставените под номер 8 в схемата хасковлийки загубиха от Сити Фадия Силва Рамадханти и Априяни Рахаю (Индонезия) с 18:21, 17:21. Двубоят беше много оспорван. В първия гейм след 15:15 представителките на Индонезия направиха по-добра серия и затвориха гейма с 21:18.

Във втората част Стефани и Габриела достигнаха почивката с аванс от 11:7, последва обаче силна серия на Рахаю и Рамадханти, които стигнаха до 16:12. Българките намалиха изоставането си, но съперничките им стигнаха до три мачпойнта при 20:17 и затвориха срещата при първия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button