Хасково

Големите бензиностанции в Хасково започнаха да дават отстъпката от 25 ст. на литър

Отстъпката от 25 стотинки на литър гориво влезе в сила от полунощ в страната. Собствениците на всяка бензиностанция преценяват дали да предоставят отстъпката на литър бензин А95, дизел, метан или пропан-бутан.

Повечето от големите вериги бензиностанции в Хасково предлагат отстъпката, а малките се въздържат, тъй като процедурите по възстановяване на сумите от страна на държавата е сложна.

На една от бензиностанциите в Хасково преди обяд имаше срив в системата и започнаха да връщат клиенти, които искаха да заредят с отстъпка.

Засега интересът не е много голям, като няма опашки. Някои от шофьорите не знаеха, а за повечето от тях отстъпката е недостатъчна.

Препоръчително е, преди да заредят гориво, клиентите да попитат в обекта дали се прилага отстъпката от 25 стотинки на литър. Компенсацията се дава за зареждане на леки автомобили – категория М1, мотопеди или мотоциклети от категория L, собственост на физически лица, като те трябва да представят малкия талон на превозното средство, за да ползват отстъпката. Друго важно условие затова е и видът гориво да е с най-ниската цена.

Шофьорът може да получи отстъпка без значение дали ще плаща в брой или с банкова карта. Част от бензиностанциите няма да прилагат собствените си отстъпки за лоялни клиенти, когато се използва компенсацията от 25 ст. за литър. Няма ограничения в количеството на горивото и броя на зарежданията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кирето
Кирето
09.07.2022 14:06 14:06

Тъпаци кой залъгвате с тия 25ст. Цената трябва да е поне с 1 лев надолу. Петрола пада всеки ден, ама умишлено се държат високи цени! Събуди се Българино виж какво правят в Албания,Гърция и др.

Шофьор
Шофьор
09.07.2022 15:19 15:19
Отговор до  Кирето

И какво точно правят? Плащат си горивото и толкова. Не е вярно, че петролът пада. В цял свят цените растат. Освен това задръствания и опашките по границите са огромни, което означава, че нямаме проблем да плащаме. И аз искам ниски цени но фактите са такива.

Клиент, вече бивш
Клиент, вече бивш
09.07.2022 16:24 16:24

Измамници! Ром петрол – Хасково имали „проблем“ със софтуера и не прилагали своята отстъпка от картата. Казаха го чак след като заредих 210лв

Last edited 1 year ago by Клиент, вече бивш
Анонимен
Анонимен
09.07.2022 17:58 17:58
Отговор до  Клиент, вече бивш

Аз зарадих сутринта и ми напрвиха отстъпка

Елито н
Елито н
09.07.2022 21:40 21:40
Отговор до  Анонимен

Правят хората на луди най вече касиерите който трябва да вавеждат номера да сравняват всичко това за 0.25 стотинки не можаха да го измислят по сложно хах това е българия който вече пари са взети предварително от нас народа само ни залъгват

Back to top button