Спорт

Спортен клуб „Слънце“ стана на 3

СК СлънцеСпортен клуб „Слънце“ отпразнува 3-та си годишнина с два футболни турнира между ученици и деца от детските градини. 

В първият на терена излязоха повече от 60 деца от училищата „Св. Климент Охридски“, „Христо Смирненски“ и „Иван Рилски“. Победители в юбилейния турнир станаха футболистите от ОУ „Христо Смирненски“. „Децата тренират при нас от детската градина, учим ги на честна игра, спортна дисциплина и екипност“, коментираха треньорите Илиан Киряков и Иво Конгалов. 

Вторият футболен турнир – Мини шампионска лига 2011 бе между малчуганите от 9 детски градини в Хасково. В състезанието се включиха 130 деца, разпределени в 13 отбора. За финала се класираха футболистите от градини №7 и №2. За първото място те ще спорят на 31 май.

Треньорите от спортен клуб „Слънце“ поднесоха своята изненада за младите състезатели – 2 торти и много балони, които полетяха в небето с пожеланията на децата за късмет и многобройни победи.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button