Регион

Задържаха хасковлия да отглежда канабис край Спахиево

37-годишен хасковлия е задържан за отглеждане на канабис край село Спахиево, община Минерални бани, съобщават от полицията.

Вчера по обяд в гориста местност край селото криминалисти са го заловили да тори, полива и окопава конопа. Иззети са 9 конопени растения с височина до 200 см. В района на автогарата в Харманли пък е заловен 19-годишен от Любимец с 2 грама марихуана и пликче с бяло кристалообразно вещество и стъклена лула.

Четирима са заловени за кражби в Хасково и Димитровград. 17-годишен задигнал през незаключена врата на хасковски автосервиз 3 медни части за бойлери. 67-годишен откраднал в димитровградски магазин портмоне с 60 лв. и документи. Две момичета на по 13 г. са откраднали дрехи за над 110 лв. от магазин в града. Част от откраднатото е върнато.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button