Любопитно

Деца се запознаха с професията на зъболекаря

Деца се запознаха с професията на зъболекаря в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково.

Детският отдел беше домакин на срещата „Походът на чистите зъбки“, в която д-р Екатерина Атанасова и нейният екип дадоха полезни съвети на децата как да мият зъбите си и да ги поддържат винаги здрави и бели. Срещата беше в рамките на инициативата „Лято в библиотеката“. В края за децата имаше подаръци.

Проявите от лятната библиотечна инициатива бяха открити миналата седмица и продължават всяка сряда до края на август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бивш пациент
Бивш пациент
14.07.2022 7:54 7:54

Нищо лошо за др. Атанасова, но съм очаквал най-малко тя да води лекции на тема ЗЪБООПАЗВАНЕ, че и на деца. Бях й пациент точно в тинейджърска възраст и що зъби ми умъртви без реално да е имало смисъл, в последствие се оказа просто, че клиничната пътека била скъпа. Учтива, културна и търпелива жена, но не бих я нарекъл професионален зъболекар. И като дете все се чудех, защо пред кабинета й е винаги пълно с хора, може би защото разбира? Не съм убеден, но си спомням и анархията и мотането, влизане-излизане от кабинета и нон стоп, пререждане от разни индивиди кой бързал и кой още повече. Ела днес, ела др. седмица, ще сменим лекарство, после друго, трето, пето, тинтири минтири подмине месец. За детски кариеси със седмици и пъти посещения и накрая ами боли още, не минава – нищо де, вадим нерва. Връщайки се назад си спомням, че е нямало пълна година дори без да я посетя да ми преправя единствено нейни пломби били те паднали изцяло или счупили се. Сега го отдавам на некачествен материал или просто некадърност, но да чукна на дърво вече близо 10 години съм си преправил всичките зъби при друг зъболекар къде тя ми прави, а те са 6, нито нещо ми е счупено, нито паднало. Е дори и се случи вече, да кажем, че гаранцията им е изтекла. Накратко, не я препоръчвам. Възможно е и да има доволни, надявам се всъщност и се радвам за техния опит с д-р Атанасова.

Анонимен
Анонимен
11.03.2023 18:05 18:05

Всичко,което е написано за Атанасова в горния пост съм го изпитал на мой гръб.
Заради това ,че работи по-евтино и лъже мазно, хората се подвеждат и ходят при нея.
Работи с евтини материали,не поема отговорност ,не дава гаранция ,не се спазват часовете.Работи „през пръсти“ и колкото може.
За съжаление човек го разбира впоследствие.Не препоръчвам

Back to top button