Спорт

Състезатели на Гранд с медали от два турнира

ImageСъстезателната двойка Любослав Стоев и Мирослава Дойчева от клуб по спортни танци „Гранд“ спечели две трети места на два турнира в България.

Това са откритите шампионати за Купата на Поморие и Казанлък. „Там нашите възпитаници се състезаваха в клас С във възрастова група до 13 години.

Изиграха 10 танца, а оценката им бе комплексна от латиноамериканските и стандартните танци“, съобщиха треньорите им Павлина Вълчева и Николай Манолов. 

Любослав и МирославаВ най-скоро време на Любослав и Мирослава им предстоят още две състезания – зоновото първенство в Стара Загора и шампионата на България, който тази година ще бъде в София, а не в курортен комплекс „Албена“.

Треньорите от „Гранд“ са категорични, че успеха на децата се дължи на възможността им да тренират по-често и благодариха на ръководството на ДНА за това, че са позволили двойката на клуба по спортни танци да тренира по всяко време.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sladinka12
sladinka12
18.05.2011 19:20 19:20

невероятно талантлива двойка и треньори Хасково трябва да се гордее!!!!!!

Back to top button