Хасково

Опасен строеж без ограда притесни квартал, глобяват строителя

КооперациятаОпасен строеж притесни живеещите в района на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. Причината – липсата на обезопасителна ограда около новострояща се жилищна кооперация на ул. „Градинска“ №25.

„Притеснени сме за децата, защото непрекъснато влизат, качват се по стълбите, излизат на терасите, а част от тях нямат парапети„, жалваха се потърпевши.

Екип на Haskovo.info провери на място строежа. Оказа се, че строителната фирма е обезопасила незавършената все още кооперация само към ул. „Градинска“.

Към ул. „Железни врата“ обаче действително ограда няма.

Оказа се, че от Община Хасково знаят за проблема. Техни специалисти дори са ходили на място и са констатирали нарушението. Изпратили са предписание с дата 20 април да бъде направена охранителна ограда, за да се обезопаси обекта.

„Изпращаме писмо с обратна разписка, но на обекта е нямало кой да го приеме и затова пощата се върна“, коментира пресаташето на администрацията Бояна Тодорова.  Предстои от отдел „КОРЗ“ да глобят строителите по Наредбата за преместваемите обекти.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.05.2011 15:06 15:06

Строежа е на д-р Дъбев – стоматолога…

kvi gre6ki pak pravite?
kvi gre6ki pak pravite?
18.05.2011 15:28 15:28

„……..на обекта е нямало кой да приеме обекта…..“
kvi sa tiq jalki povtoreniq….bati reporterite

WWWWWW
WWWWWW
18.05.2011 21:38 21:38

Става върос за писмото с обратна разписка , а не за обекта

Анонимен
Анонимен
18.05.2011 22:05 22:05

smotan pro4eti hubavo dali to4no taka pi6e

Back to top button