Регион

Протестиращи земеделци блокират границата с Гърция

Протест на земеделци ще блокира в сряда от 8 часа пътя за Гърция през ГКПП „Капитан Петко войвода“ край Свиленград, съобщават организаторите.

„Цялата земеделска общност в Хасковска област настръхна, защото се оказа, че е задължително всички едногодишни договори, сключени с наследници да са с приложено удостоверение за наследници с актуалност не повече от 12 месеца назад“, казват земеделците, за които това е пълен абсурд. Според тях това е загуба на време и блокира дейността им. Подобни изисквания нямало в други региони.

Протестиращите настояват изискването да отпадне, като искат и оставката на директора на Областна дирекция „Земеделие“ Златка Господинова. Тя коментира пред Haskovo.info, че в други области на страната също имало такова изискване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Земедел
Земедел
18.07.2022 17:35 17:35

Какъв управленски опит имат Златка Господинова и Богдан Кирилов ?
Какво общо имат със земеделието ?
Какво са свършили откакто са назначени на поста си?
Колко човека е уволнила Златка Господинова, на какво основание?
Когато тези уволнения бъдат обявени от съда за незаконно съобразни, Златка Господинова ще плати ли със собствени средства обезщетенията на служителите?

Д. И
Д. И
18.07.2022 19:10 19:10

Злата Господинова въвежда допълнителни заявления в които се описват всички договори, изискване което дублира информацията от заявленията по чл.70. Товари ни излишно. Да не споменаваме незаконите й назначения. Винаги с нас земеделците се държи надменно и никога не е компетентна каквото и да попиташ. Заобиколила се е с едни некъдърници дето уж й дават акъл. Те за тях си нямат, че и на Злата да дават. Тая е напълно луда и от дейността в дирекция Земеделие нищо не разбира. Няма нито стаж, нито е работила някога в администрация. Няма елементарна култура разговаря със земеделците като с говеда. Злата Господинова вън от Областна дирекция Земеделие

Ели
Ели
19.07.2022 2:54 2:54

Хаххахаах, Злате Злате нотариалната камара не стигат май парите. Иди си при сестра си в нотариалната кантора, не ти е работата в земеделието.

Хахаха
Хахаха
19.07.2022 9:36 9:36

Хахаха , кой я назначи тази ? Та тя е с жълта книжка. Явно кака е свършела някаква специална работа на някой от ………. n; , от новата тъпа власт и са назначили сестричката и на държавна работа.
Боже ле мили какви неща стават в нещастната ни страна откачени с жълта книжка на държавна работа , че и ръководна

Back to top button