Хасково

Шофьори: Светофар на булевард „Раковски“ се изключва в час пик

Светофарът на хасковския булевард „Раковски“ до бившата „Валентина“ спира да работи в ранния следобед и отново се включва след 22 часа, сигнализираха шофьори и пешеходци.

Според хората това е пълен абсурд, който продължава от миналата седмица. „В часовете на натоварен трафик пресичането е сложно, създават се предпоставки за инциденти и много трудности, както за пешеходците, така и за шофьорите. Вечер, когато няма пешеходци, шофьорите са принудени да чакат на червено“, се казва още в сигнала.

СветофарХасковлии предполагат, че часовникът на светофарната уредба е повреден и трябва да се поправи и настрои. От общината заявиха пред Haskovo.info, че ще бъде направена проверка на светофара.

Светофар

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Шофьор
Шофьор
19.07.2022 9:53 9:53

Има телефон на общината за такива сигнали. Звънете, не само да мрънкате.

Любо
Любо
19.07.2022 14:37 14:37
Отговор до  Шофьор

Служителите от общината трябва да излязат от кабинетите си и да проверяват за проблеми в града, а не да чакат да ги ръчкат за да си свършат работата. Те не знаят ли какво пише в длъжностната им характеристика, а?

Back to top button