Хасково

Търсят фирма за снегопочистването на Хасково за 783 000 лв.

Обществена поръчка за снегопочистване за предстоящия зимен сезон вече обявиха от община Хасково.

Тя е разделена на три обособени позиции. Първата е за почистването от сняг на общинските пътища и улиците в селата. Общинската пътна мрежа е с дължина 106.440 км.

Втората позиция обхваща кварталите: „Орфей І“, „Орфей ІІ“, „Република“, „Изгрев“, „Възраждане“, „Дружба І“, „Дружба ІІ“, „Куба“, „Ручока“, „Градска градина“, „Бадема“ и частично „Кенана“. Това са кварталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал „Център“ и в Източна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от общинското предприятие „Екопрогрес“.

Третата обособена позиция включва кварталите: „Овчарски“, „Тракийски“, „Македонски“, „Хисаря“, „Младежки хълм“, „Воеводски“, „Училищни“, „Каменни“ и „Болярово“. Това са кварталите, намиращи се на юг от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в Южна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от общинското предприятие „Екопрогрес“.

Прогнозната стойност на поръчката е 783 000 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 16 август. Haskovo.info припомня, че миналогодишната поръчка за снегопочистването беше на стойност 580 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button