Хасково

Три селски читалища в Стамболовско част от „Глобални библиотеки“

СтамболовоТри информационни центъра по проект „Глобални библиотеки – България“ баха открити в община Стамболово. Те се намират в читалищата „Христо Ботев“ – Стамболово, „Развитие“ – с. Силен и „Съзнание“ – с. Жълти бряг.

Подобни придобивки да има във всяко едно читалище, за да имат възможност жителите на общината да се приобщят към глобалното информационно общество, пожела кметът на Стамболово Маджид Мандаджъ в приветственото си слово. 

Благодарности за съдействието и подкрепата към общинското, регионалното ръководство и на пряко ангажираните с дейностите по реализирането на програмата лица, отправиха председателите  на трите читалища.

Регионалният координатор по програма „Глобални библиотеки-България“ и директор на РБ „Христо Смирненски“ – Хасково Тонка Койчева пожела ползотворна работа  на жителите на общината.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ana
ana
19.05.2011 13:28 13:28

Много е хубаво това, което се прави . Само дано хората наистина да могат да ги ползват тези придобивки.
По-голяма част от читалищата в общината не можете да ги видите отворени, защото хората, които работят там в работно време си садят нивите и са близки на управляващите в общината.

MILUSHEV
MILUSHEV
19.05.2011 17:10 17:10

Уважаема Ана,
моля напишете ми поимено кои читалища в Община Хасково според Вас са:“По-голяма част от
читалищата в общината не можете да ги
видите отворени, защото хората, които
работят там в работно време си садят нивите
и са близки на управляващите в общината.“ или се извинете публично на нас работещите в тези най-бългаски светилища. Александър Милушев – Областен прадседател на Сюъза на народните читалища за Област Хасково

Back to top button