Хасково

Епизод пореден: Фекалии отпред, сметище отзад – блок 42 в „Орфей“

За пореден проблем с канализацията на 42 блок в хасковския квартал „Орфей“ сигнализираха читатели на Haskovo.info. Вече втора седмица от шахта пред един от входовете изтичат фекални води.

Подобна ситуация там се получава доста често. В района се носи зловоние, а съседите се страхуват, че могат да плъзнат зарази.

АварияХората твърдят, че са подавали сигнали до ВиК, но все още никой не се е отзовал. От водното дружество коментираха пред Haskovo.info, че имат заведен сигнал и предстои да бъде изпратен екип на място.

През годините канализацията на блока периодично създава проблеми. От ВиК многократно са почиствали течовете и са подменяли част от канализацията, която обаче е за основен ремонт.

АварияНеособено красива е картината и зад блока. Там за пореден път се е образувало сметище от изхвърлени от апартаментите боклуци. Въпреки че мястото няколко пъти е почиствано от общината и сметосъбиращата фирма, боклуците продължават да се трупат редовно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Атанасов
Атанасов
23.07.2022 15:45 15:45

Като отидат в социалните за помощи да им се удържат такси за боклуците или ги оставете да правят квото си искат то с този блок няма управия :)))

Back to top button