Хасково

Имоти и коли на длъжници за 300 000 лв. продаде НАП – Хасково

Недвижими имоти, превозни средства и вещи на длъжници за близо 300 000 лв. са продадени през първото полугодие на 2022 г., съобщават от офиса на НАП в Хасково.

С приходите от реализираните търгове изцяло или частично се погасяват неплатените в срок данъци и осигуровки. Почти 180 000 лв. са събрани от продадени недвижими имоти. Публичните изпълнители са продали още леки и товарни автомобили, ремаркета, машини и съоръжения за производството, и различни дребни вещи.

Приходите са от общо 26 търга с реализирани продажби за периода от началото на годината до края на юни, а през август НАП – Хасково отново ще предложи десетки превозни средства и няколко имота в областта. Данъчните препоръчват, за да не се стига до подобни действия от страна на публичните изпълнители, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с дирекция „Събиране“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button