Хасково

Класна облече на изпращане тениска с надпис „дресьор“

Абитуриентите123-ма абитуриенти изпрати днес Финансово-стопанската гимназия в Хасково. 50 от тях са с отличен успех, похвалиха се от школото. Един не малък процент от завършващите вече са студенти, приети в Икономическите ВУЗ-ове във София, Варна и Свищов, в Софийския и Пловдивския университет.

„Бъдете достойни, млади хора, готови да се изправите пред предизвикателствата на живота“, каза в словото си директорът на гимназията Цанко Цанков, който прочете и поздравителни адреси от министъра на образованието Сергей Игнатов и областния управител Румен Данев.

Той награди и отличилите се през годините ученици. За „отличник на випуска“ бе обявена Петя Митева.

ImageУчениците от 12″в“ клас показаха нетрадиционно мислене и заедно с класния си ръководител се появиха облечени с бели тениски. На тях бяха изписани имената, номерата и класът им. Класната бе с фланелка с надпис „дресьор“. Една от най- обичаните учителки бе тази на 12″д“ – Милена Ангелова, която получи най-големия букет цветя

Поздрав към завършващите отправиха балет „Тангра“ и клуб по аеробика „Мега спорт“. Празникът завърши с кръшно хоро, което бе поведено от танцьор от ансамбъл „Китна Тракия“. Дванадесетокласниците посадиха и дърво.

Image Image
Класната - дресьор Милена Ангелова
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю
Митю
20.05.2011 14:43 14:43

… и ние га бяфме младиии :))) Из двора на икономиката са фиркаха кошки, училището беше още техникум, не Фиктивно-Селско Гъмжилище :))

спомени… :)))

Back to top button