Хасково

Монтират новите автобусни спирки в Хасково

Започна монтирането на четири нови автобусни спирки в Хасково.

Три от тях са на булевард „Раковски“ – две са до училище „Св. Иван Рилски“, а една е до строящия се Ритейл парк. Четвъртата спирка, която се подменя е на булевард „България“ до зеленчуковия пазар.

СпиркиHaskovo.info припомня, че старите и повредени спирки бяха демонтирани преди близо две седмици. След това бяха изградени основите за новите. Днес се монтираха металните им конструкции, а през следващата седмица ще се поставят и стъклата им.

СпиркиСтарите спирки ще бъдат почистени, ремонтирани и поставени в някои от кварталите. Парите за подмяната на спирките са заложени в общинския бюджет.

Спирки

Подменят стари и повредени автобусни спирки в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лили
Лили
24.07.2022 21:59 21:59

Много добро начинание, чийто ефект се губи от безумно високите основи, направени без мисъл. Всяка е с различна височина, като едната на Раковски е над 30 см. Хората си я ползват за пейка направо. Никой не е чувал за достъпна среда.

Back to top button