Хасково

Стимулират новосъдадени фирми с безплатни офиси

Партньорите по проектаБизнес – инкубатор за стимулиране на предприематечството ще бъде създаден в бившето училище в хасковското село Клокотница. Сградата ще бъде реконструирана така, че в нея да се помещават офисите на 10 новосформинари фирми.

Дейностите са по българо- гръцки проект, спечелен от Регионално сдружение на общините „Марица“. Стойността му е близо 1 050 000 евро.

В рамките на проекта, който ще продължи до февруари 2013 година, прохождащите фирми ще получат безвъзмездно офис, счетоводни и юридически консултации, безплатен интернет, телефон и факс.

Подборът на фирмите ще се извършва от управителния съвет на бизнес инкубатора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
рудзутак
рудзутак
21.05.2011 13:35 13:35

какви офиси в клокотница бе кой ще се грабне да ходи в това село –това не може да не е пак някаква далавера брей много крадци в тая държава включително и тия от снимката –наистина ми изглеждат на такива особено тая кака вляво и този до нея

Back to top button