Хасково

СДС търси обединение в дясното за местните избори в региона

Димо Стоянов, Румен Христов, Георги Шишков и Димитър ИвановСДС търси обединение в дясното пространство за местните избори през есента, обявиха на пресконференция от ръководството на партията. В община Хасково разминаване има само със ССД, които подкрепиха кандидатурата на кмета Георги Иванов за четвърти мандат, обяви председателят на местната структура Димо Стоянов.

В останалите общини в областта СДС ще участва в по-голям формат, допълни Георги Шишков. Той уточни, че вече има издигнат кандидат за Свиленград и това е Владимир Шопов.

Румен ХристовСДС остро осъжда действията на Волен Сидеров и партия Атака, заяви кандидатът на сините за президент Румен Христов по повод днешните сблъсъци на активисти на партията с мюсюлмани в столицата. Не може един политически лидер да поставя на карта етническия мир в страната, за да вдигне рейтинга си, заяви Христов. Според СДС България не е цирк и няма нужда от клоуни.

Веднага след празниците сините ще поискат за четвърти път оставката на земеделския министър Мирослав Найденов. Причината е липсата на цялостна политика в сектора.
Според Румен Христов сред основните проблеми, заради които Найденов трябва да си отиде, са конфликтите на интереси на ръководни позиции във ведомството му.

Кандидатът за президент на сините заяви, че на предстоящите президентски избори ще има трима основни играчи – кандидатите на ГЕРБ, на БСП и на СДС. Тъй като обаче БСП и ГЕРБ били единни в мнението си за енергийните проекти, СДС оставал основната алтернатива.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
серго караконджуридзе опааа г
серго караконджуридзе опааа г
20.05.2011 21:18 21:18

началото на 90 години имаше едни непризнати и злобни типове които непрекъснато виреха двата пръста и неистово крещяха сдс сдс сдс основаха партия начело с костов но се оказаха крадци и бързо изчезнаха от хоризонта с 2 процента сега пак показватглави като някакви лалугери–-ами то отдавна сдс няма

серго караконджуридзе опааа г
серго караконджуридзе опааа г
20.05.2011 21:21 21:21

тиямомченца мислят ли че от тяхния храст ще изкочи заек–-едва ли но си казват – по важно е да шумим и да сме в купона

Анонимен
Анонимен
20.05.2011 23:30 23:30

БРАВО НА СДС!!ТОВА Е ИСТИНСКАТА ДЕСНИЦА!

СДС
СДС
21.05.2011 3:03 3:03

Само СДС! СДС!СДС!СДС! Останалите партии в региона равнис мирно – ходом марш към политическото бунище. Особено Атака – Хасково с новия председател – измекярин!

Анонимен
Анонимен
21.05.2011 8:52 8:52

ТОЯ АДВОКАТ ДИМО КАКЪВ ГО ТЪРСЕШЕ С КОМУНИСТИТЕ ЗАЕДНО НА ХОТЕЛА НА ДРУГАРЯ СТАМАТОВ В ПРЕДАВАНЕТО НА БЮРЕКОВ.БИВШ ЧЛЕН НА БКП Е ТОЛКОВА БИВШ,КОЛКОТО ХАСАН ОТ МАХАЛАТА ЩЕ СТАНЕ БИВШ ЦИГАНИН…………

шмаркан
шмаркан
21.05.2011 13:26 13:26

от 20 год картинката е ясна ей такива тарикати като тия се появяват и лъжат на поразия лошото е че много ашлаци се връзват и ходят да гласуват

ivailo
ivailo
22.05.2011 19:00 19:00

За БОГА братя НЕ гласувайте!!!

Анонимен
Анонимен
28.05.2011 19:19 19:19

по заинтригуващо беше да поискат обединение между чатала с дпс

Back to top button