Хасково

С 800 000 лв. ремонтират булевард „Освобождение“ и улица „Македония“ в Хасково

Общината предвижда ремонт на участък от улица „Македония“ и локални деформации по булевард „Освобождение“ в Хасково.

За целта е обявена обществена поръчка за избор на изпълнител. Улица „Македония“ ще се ремонтира в отсечката от улица „Иларион Макариополски“ до булевард „Васил Левски“. По улицата се извършва подмяна на водопровода. Булевард „Освобождение“ ще се ремонтира в участъка, съвпадащ с републиканския път Хасково – Кърджали.

Прогнозната стойност на поръчката е 806 017 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 17 август.

С друга поръчка се търси доставчик на бетони, варови и циментови разтвори за нуждите на общинското предприятие „Екопрогрес“ за период от 12 месеца. Прогнозната й стойност е 74 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван Иванов
Иван Иванов
26.07.2022 14:43 14:43

Искам да знам на колко години се асфалтиран улица и ако това не е извършено кого да сезира живеещите на въпросната улица. Става въпрос за нехайно отношение към живущите на улица Петрич в гр. Хасково Хасково. Търпението се изчерпа, 30 години без грам асфалт. Всеки път се обяснява, че трабва да се направи голям ремонт и затова нямало пари, ами направете малък бе, изчочупихме си колите. Бтв ли да поканим да измерват дълбочината на дупките и гъстотата им по улицата.Ще бягат хората и няма да има кой да е да диша в този град, защото е не човешко 30 години да не се обърне внимание. Срам.

ГЮЛА
ГЮЛА
26.07.2022 16:44 16:44

ГН . ХАСКОВСКИ КМЕТЕ , ОТДЕЛЕТЕ ПАРИ ДА ОПРАВИТЕ УЛИЦА БАДЕМА ,ЗАЩОТО НИТО УЛИЦАТА Е УЛИЦА , НИТО ТРОТОАРИТЕ СА ТРОТОАРИ А ОСВЕТЛЕНИЕТО Е ОТ 18 ВЕК ! БЪРКАТЕ МИ В ДЖОБА ИНАЧЕ ЗА ДАНЪК !

Back to top button