Регион

Протестът на пътните фирми вече е и на магистрала „Марица“

Протестът на пътно-строителните фирми вече е на три точки в Хасковска област.

Протестиращи има край пътя Хасково – Димитровград до разклона за село Крепост, както и на пътните възли „Симеоновград“ и „Тополовград“ на автомагистрала „Марица“. Движението няма да бъде затваряно. Тежката техника ще се движи бавно в дясната лента между двата пътни възела на магистралата от 10 до 11 часа.

ПротестHaskovo.info припомня, че в първия ден на националните протести, работници и техника, предимно на фирма АБ АД, се събраха на пътя край Крепост. От дружеството чакат около 20 млн. лв. от държавата.

ПротестДнес протестът е разширен, защото според протестиращите управляващите не са реагирали адекватно на исканията им. Вчера все пак е имало заседание на ресорната парламентарна комисия, на което е взето решение да се изплатят някакви пари, но в списъка с поръчките имало и такива, които вече за разплатени, а не тези, които тепърва трябва да бъдат финансирани.

ПротестБавното движение на камионите след 10 часа на пътя Хасково – Димитровград създаде проблем за пътуващите. Тук задръстването стигна близо километър.

Протестите продължават и в петък в цялата страна.

Протест затруднява движението по пътя Хасково – Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пеевски
Пеевски
28.07.2022 11:39 11:39

Пускайте парите че ми тряяабват

Вода
Вода
28.07.2022 13:49 13:49

От къде е парата за скъпата нафта?

Back to top button