Хасково

Официално: Ирена Узунова е областен управител на Хасково

Ирена УзуноваС решение на Министерски съвет от днес Ирена Узунова официално е назначена на поста областен управител на Хасково. Считано от 19 май Румен Данев е освободен от длъжност, а мястото му заема Узунова, съобщиха от правителствената пресслужба.

Ирена Узунова е завършила начална педагогика и право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Била е програмен ръководител и директор на радио Хасково и телевизия „Рекординг“. От 2004 г. работи като адвокат на свободна практика.

До момента Ирена Узунова бе и общински съветник от ГЕРБ. Правомощията й се прекратяват от момента на назначаването й за областен управител, съобщиха за Haskovo.info от местния парламент. Така на сесията в петък броят на общинските съветници ще бъде с един по-малко. Нов член местният парламент ще има най-рано в края на юни. До тогава общинската избирателна комисия трябва да определи следващия в листата на ГЕРБ – шефът на метеорологичната станция в града Спас Александров да заеме мястото на Узунова и да изтече срокът за обжалване на решението. Ако Александров откаже да стане общински съветник, в местния парламент ще влезе адвокат Таня Захариева.

Haskovo.info припомня, че рокадите се наложиха след като депутатът Делян Добрев бе назначен за заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, а мястото му в парламента ще бъде заето от досегашния областен управител Румен Данев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.05.2011 21:08 21:08

таз некадърна свиня, дават и трамплин за кметските избори ли, к’во ли??????????

ГЛАДИСЪМ
ГЛАДИСЪМ
26.05.2011 9:51 9:51

от една куца миш…. се отървахме за да попаднем на друга
те тези така ги избират – с решение!
сега започва да тиктака часовника НА КАДЪРНОСТТА Й !ОХ ЧОВЕШКА ПРОСТОТА И ВСИЧКО ОКОЛО НЕЯ ! това не е както да си чешеш езика с глупости и жлъчни обиди към хора с АВТОРИТЕТ!

gost
gost
31.05.2011 11:30 11:30

daskalica opazi boje…

мария капон
мария капон
21.07.2011 13:33 13:33

За Хасково е унижение да ти сложат тази свиня грозна за обл. управител. Отврат.

bedtsvie
bedtsvie
08.03.2012 23:13 23:13

свиня ама с гръб,виж ква мазна брадавица е пуснала угоената мазна сланина,тва от кой обор ги намират такива все угоени бееееееее

Back to top button