Спорт

„Саяна Хасково“ вкара 7 гола на Първомай преди старта на сезона

Футболистите на „Саяна Хасково“ постигнаха разгромна победа в последната си контрола преди старта на новия сезон в Трета лига.

Момчетата на треньора Живко Желев се наложиха като домакини над „Борислав“ (Първомай) със 7:0. На полувремето преднината им беше 4:0. Христо Христов вкара хеттрик, а по веднъж се разписаха Илиев, Здравчев, Милушев и Кочев.

ФутболВ първия кръг на първенството на 6 август Хасково гостува на Асеновград. Желев коментира пред Haskovo.info, че отборът е готов за началото на шампионата и ще играе за победа в Асеновград. Костадин Пеев е наказан за първия мач, а Димитър Димитров е контузен. „Имаме отбор за първото място. Надявам се всички да са здрави“, допълни треньорът.

ФутболВчера Димитровград загуби последната си контрола като гост на „Розова долина“ (Казанлък) с 0:2. В първия кръг на 6 август от 18:30 часа димитровградчани посрещат Ямбол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.07.2022 1:34 1:34

Пак пет шест пияни кауна колкото да псуват протиковните играчи.

Back to top button