Хасково

Хасковски фармацевти на националния протест в София

Анушка Найденова10 хасковски фармацевти ще заминат утре на националния протест в столицата срещу проекта за промени в Закона за лекарствените продукти, съобщи за Haskovo.info заместник- председателят на Регионална фармацевтична колегия Анушка Найденова.

Тя припомни, че аптеките в Хасково няма да затварят, затова е необходимо в тях да има достатъчно хора за нормалната им работа. Основното искане на фармацевтите е да не се позволява на неспециалисти да продават козметика в аптеките и да осъществяват пряк контакт с пациентите. От тукашната Колегия очакват към тях да се присъединят и колеги от Харманли и Свиленград.

5 фармацевти от Димитровград също ще заминат на националния протест утре, съобщи председателят на Колегията в бригадирския град Красимир Гечев. По думите му всички аптеки там с изключение на две подкрепят протеста. В Димитровград утре също няма да се затварят аптеки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button