Регион

В Маджарово нехаят за изискванията към заведенията за тютюнопушене

Цигара, архивРесторант в Маджарово е с акт от инспекторите на РЗИ, съобщи за Haskovo.info директорът на дирекция „Профилактика на болестите и промоция на здравето“ д-р Иван Александров. Причината е липсата на указателни табели дали в заведението е разрешено тютюнопушенето, уточни той.

От ресторанта са обяснили, че не се допуска пушене вътре, защото нямат възможност за монтиране на вентилационна система и обособяване на отделна зала. Актът е съставен, защото не е изпълнено връчено още преди два месеца предписание и заради нехайството от страна на собствениците, обясни д-р Алекснадров.

Общо 10 заведения са проверени в Маджарово през миналата седмица. 

Толкова са инспектираните обекти вчера и в селата Минерални бани и Караманци. Там няма установени нарушения и не са наложени санкции. Инспектират се и заведенията в Хасково, допълни директорът на „Профилактика на болестите и промоция на здравето“, но и тук нарушения на наредбата за тютюнопушене вече липсват.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button