Хасково

Хасковските депутати зададоха 33 въпроса и участваха в 63 законопроекта

Президентът Румен Радев разпусна 47-ото Народно събрание, насрочи парламентарните избори за 2 октомври и назначи служебно правителство.

Каква работа свършиха в парламента, народните представители от Хасково.

Владимир Маринов от „БСП за България“ е член на Комисията по бюджет и финанси, Комисията по земеделието, храните и горите, Временната комисия за проверка на обстоятелствата, довели до спиране на природния газ от ООО „Газпром експорт“, и проведената процедура за избор на алтернативни доставчици от „Булгаргаз“ – ЕАД. Той е член на групите за приятелство на България с Великобритания, Русия, Судан, Турция и Казахстан (зам.-председател).

Сред вносителите е на две законодателни инициативи. Задал е 7 въпроса към министри на парламентарен контрол.

Георги Станков от ГЕРБ – СДС е член на Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество и Комисията по земеделието, храните и горите.
Сред вносителите е на 11 законодателни инициативи.

Делян Добрев от ГЕРБ – СДС е зам.-председател на Комисията по енергетика и член на Комисията по бюджет и финанси и Временната комисия за проверка на обстоятелствата, довели до спиране на природния газ от ООО „Газпром експорт“, и проведената процедура за избор на алтернативни доставчици от „Булгаргаз“ – ЕАД. Зам.-председател е на групата за приятелство на България със Саудитска Арабия и е член на тези с Великобритания, Китай, Република Южна Африка, САЩ, и Япония.

Сред вносителите е на 17 законодателни инициативи. Задал е един въпрос към министър на парламентарен контрол.

Лозко Лозев от „Продължаваме промяната“ е член на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и Комисията по труда, социалната и демографската политика. Сред вносителите е на 4 законодателни инициативи.

Младен Запрянов от „Продължаваме промяната“ е член на Комисията по електронно управление и информационни технологии, Комисията по политиките за българите извън страната, Делегацията в Парламентарната асамблея по франкофония, зам.-председател на групата за приятелство на България с Алжир и член на групите с Австрия, Аржентина, Армения, Белгия, Босна и Херцеговина, Виетнам, Грузия, Дания, Израел, Индия, Италия, Йордания, Кипър, Литва, Мароко, Молдова, Пакистан, Полша, Република Корея, Република Северна Македония, Румъния, САЩ, Тунис, Уругвай, Франция, Чили и Япония.
Сред вносителите е на 6 законодателни инициативи.

Мюмюн Мюмюн от ДПС е зам.-председател на Комисията по електронно управление и информационни технологии и е член на Комисията по енергетика и Комисията по образованието и науката. Председател е на групата за приятелство на България с Еквадор и е член на групите с Австралия, Албания, Аржентина, Афганистан, Бангладеш, Беларус, Бразилия, Венецуела, Виетнам, Грузия, Дания, Естония, Израел, Индия, Индонезия, Ирак, Ирландия, Казахстан, Камбоджа, Канада, Катар, Кипър, Китай, КНДР, Куба, Латвия, Либерия, Ливан, Литва, Мексико, Молдова, Норвегия, Обединени арабски емирства, Полша, Република Северна Македония, Русия, Саудитска Арабия, САЩ, Сирия, Словения, Судан, Сърбия, Тайланд, Туркменистан, Турция, Уганда, Узбекистан, Украйна, Унгария, Финландия, Черна гора, Чешка република, Швеция и Япония.

Сред вносителите е на 5 законодателни инициативи. Задал е 15 въпроса към министри на парламентарен контрол.

Сезгин Мехмед от ДПС е зам.-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, член на Комисията по транспорт и съобщения, заместващ представител на Делегацията в Парламентарната асамблея на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа. Член е на групите за приятелство на България с Азербайджан, Великобритания, Германия, Египет, Еквадор, Испания, Йордания, Казахстан, Китай, Колумбия, Мароко, Обединени арабски емирства, Палестина, Русия, САЩ, Тунис, Турция, Франция и Япония.

Сред вносителите е на 6 законодателни инициативи. Задал е 6 въпроса към министри на парламентарен контрол.

Д-р Силви Кирилов от „Има такъв народ“ е член на Комисията по въпросите на Европейския съюз, Комисията по здравеопазването, Подкомисия за контрол върху управлението на средствата от европейските фондове към Комисия по въпросите на Европейския съюз и групите за приятелство на България с Казахстан, Ливан, Русия и Финландия.

Сред вносителите е на 12 законодателни инициативи. Задал е 4 въпроса на министри по време на парламентарен контрол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button