Хасково

113 пропуснаха изпита по Български език след 7 клас

Изпитът1 808 кандидат – гимназисти от област Хасково се явиха на изпита по Български език след 7 клас. 113 не успяха да стигнат до изпитните зали, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния образователен инспекторат.

Вариант 3 беше изтеглен на теста за националното външно оценяване по български език и литература след седми клас и за кандидатстване в профилирани гимназии и паралелки.

Изпитът се състои от два модула. Единият е за националното външно оценяване и представлява тест от 25 въпроса. Вторият модул е преразказ върху неизучаван текст с определена задача. На него ще се явят само децата, които искат да кандидатстват в гимназия. 

Следващият изпит е по математика. Той ще се проведе в понеделник. Препитването отново включва два модула – тест от 25 въпроса и 5 задачи.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Няма значение
Няма значение
27.05.2011 12:40 12:40

С тези минерални води и коли, какви номера стават само! :))) хахаха

anonimen
anonimen
27.05.2011 22:43 22:43

aaaa momichenceto na tretata snimka kvo e sladkooo….ot fr ;)….eh i na vtorata snimka ima sladki momichenca napr na parvi i vtori chin po sredata…i na parvata snimka ima…

Back to top button