Любопитно

Абитуриенти подариха на класната си почивка на море

Абитуриентите с класната си (с черната рокля в средата на първия ред)Ваучер за 7-дневна почивка за двама на Слънчев бряг получи класната на 12″б“ от хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство Силвия Григорова. Подаръкът на младата преподавателка по биология бил връчен от бившите вече ученици на бала на випуск 2011.

Пожелаха ми да си почина от тях, макар че няма от какво„, коментира с усмивка Григорова. Тя ще се възползва от ваучера на 23-те абитуриенти от специалност „Строителство и архитектура“ за почивка в луксозен хотел от 4 до 10 юли в черноморския курорт.

Дванадесетокласниците разказаха за Haskovo.info, че първоначалната им идея е било да купят нещо златно, но по-късно решили, че това е стандартен подарък и затова минали на варианта екскурзия плюс гостуване в предаването „Море от любов“. Писали писмо до екипа, но не получили отговор.

Снимка: Жоро Колев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
27.05.2011 16:59 16:59

чудесен подарък от страна на абитуриентите към прекрасната им класна:)
Ето какви ученици възпитават всеотдайните учители!

Маргарита Матева
Маргарита Матева
29.05.2011 18:06 18:06

Поздравления за моята бивша ученичка, а по-късно и колежка! Любовта, която е давала на своите ученици 4 години, й се връща по много достоен начин! Браво и на възпитаниците й! Най-после да се разбере, че добрият учител не иска материални подаръци, а малки романтични жестове-знак на признателност!
Дерзай, Силви! В стихията на трудната ни професия има и приятни моменти, които остават за цял живот! Успех за твоите момичета и момчета!

Иванова
Иванова
16.06.2011 12:13 12:13

Редно ли и законно ли е да се подаряват толкова скъпи подаръци.В скоро време може и апартамент да им се подари.“Браво“ и учителите ще им благодарят.А абитуриентите, 80 % от тях. дали могат да си го позволят. А инпектората и той ли приветства такива прояви.“Браво“ наистина какво хубаво възпитание!!!

Димитрова
Димитрова
16.06.2011 12:26 12:26

Доколкото знам учителите трява спазават етичния закон.А това етично ли да вземаш парите на родителите на децата.Мисля,че дори е ужасно.Боже в какви времена живеем,а учителите доволни и щастливи ще отдъхват.

Back to top button