Регион

Спипаха менте-екипи на „Барса“ преди финала на Шампионска лига

Задържаните екипи, снимка Агенция МитнициБлизо 900 футболни гащета с фалшиви емблеми на грандовете „Барселона” и „Челси” задържаха митничарите на Капитан Андреево в навечерието на днешния финал на Шампионска лига, в който каталунският тим ще се бори за трофея.

Ментетата били превозвани в ТИР с турска регистрация, който пътувал от родината си за България. При проверка на стоката в камиона служителите на граничния пункт се натъкнали на 876 видимо фалшиви спортни гащета със защитените знаци на „Челси” и „Барселона”. Дрехите са конфискувани съгласно действащото законодателство.

Опитите за внос на ментета около големите спортни събития зачестяват, коментират експерти. Фалшификатори и търговци традиционно провокират потребителския интерес към брандираните спортни стоки като предлагат евтина продукция. В конкретния случай те са се надявали да припечелят от продажбата на част от екипите на единия от финалистите, както и на друг популярен тим – четвъртфиналист в Шампионска лига.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button