Спорт

Божидар Саръбоюков с награди от кмета на Харманли

Сребърният медалист на висок скок от Световното първенство по лека атлетика за юноши до 20 г. в Колумбия Божидар Саръбоюков бе награден от кмета на Харманли Мария Киркова, съобщават от общината.

Талантът получи за успехите си почетен плакет, грамота и парична награда. На срещата присъства сестрата на световния вицешампион Ирен и техният треньор Димитър Карамфилов. В края на юли Ирен спечели бронз с личен рекорд в скока на височина от Европейския олимпийски младежки фестивал в словашкия град Банска Бистрица. Те споделиха своите преживявания, напрегнати моменти и чудесни емоции от завоюваните отличия.

„Вашите постижения са много ясен сигнал, че притежавате огромен потенциал, който задължително следва да се развие и надгради. Вярвам, че ви очакват големи успехи, с които да ни накарате да се изправяме на крака всеки път когато сте горе на стълбичка и звучи българският химн. Бъдете здрави!“, пожела им Мария Киркова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
niko
niko
09.08.2022 19:23 19:23

4estito , BRAVO

Back to top button