Регион

Над 1 милион за летни училища и групи в Димитровград

Стефан Димитров и социалния министър Тотю Младенов при сключването на договора за проектаКметът на Димитровград Стефан Димитров подписа договор за проект за Социално включване „Да за децата на Димитровград“. Стартът е днес в основно училище „Пенчо Славейков“ с първата дейностите по услугите за деца от 3 до 7 години и техните родители.

По проекта децата ще получат допълнителна подготовка за равен старт в училище чрез създаване на летни училища и групи.

Дейността ще се реализира общо на на 10 места. Освен в ОУ „Пенчо Славейков“ ще обхване ОУ „Алеко Константинов“, училищата в  Меричлери, Ябълково, Крепост, Радиево, кв. „Черноконево“, кв. „Изток“, читалището в Добрич, детската градина в Черногорово.

Общата сума на проекта е над 1 милион лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГИНЧЕТО
ГИНЧЕТО
01.06.2011 10:36 10:36

ПРОЕКТЪТ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ КАЗВА“ДА ЗА ДИМИТРОВИ“, ЗАЩОТО ОТ ТОЗИ 1 МЛН. 50 % ЩЕ ОТИДАТ В СЕМ. ДИМИТРОВИ. ИНАЧЕ, КАТО ЗАМИСЪЛ Е ДОБРЕ ЗА ДЕЦАТА. ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ВИЖДАТ…

Back to top button