Хасково

Плувно лято 2011 стартира в Хасково

Плувното лятоДесетдневни курсове по плуване за ученици „Плувно лято 2011“ стартираха днес в Хасково. Близо 100 третокласници от местни училища се включиха в мокрото забавление, което се организира от община Хасково.

Курсовете се провеждат в плувен комплекс „Лебеда“ от квалифицирани инструктори.

Официално „Плувно лято 2011“ бе открито днес от кмета Георги Иванов под звуците на Духов оркестър – Хасков. Той пожела на децата успех и ги предупреди, че „водата се гази само до там, до където може да се диша иначе е опасно“.

Плувното лято ще продължи до средата на юли. До тогава първи стъпки в плуването ще направят и учениците от ІV, V и VІ клас. Курсовете ще завършат с изпит и състезание между младите плувци.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vaska
vaska
01.06.2011 13:17 13:17

всичко хубаво ама моята дъщеря миналата година такъв херпес получи от мръсния басейн на Лебеда че плувното лято ни излезе солено и цяло лято после се лекувахме – така че внимавайте

sgg
sgg
01.06.2011 22:41 22:41

В Лебеда изсипват страшно много препарати във водата. Отвратително е. Иначе похвална инициатива, дано да са здрави децата

Back to top button