Регион

Параклис в памет на шестте жертви в Симеоновград

ImageПараклис на мястото на жестоката катастрофа в Симеоновград смятат да изградят родителите на шестимата загинали младежи. Съвсем скоро там ще бъде поставена и възпоменателна плоча.

 

40 дни след смъртта на шестимата на лобното място на жертвите се проведе бдение в тяхна памет. Стотици симеоновградчани се събраха на тротоара, където в нощта срещу Великден живота си изгубиха Гошо, Трифон, Яница, Мелин, Красимир и Евгени.

Близките на загиналите настояват подобни случаи да се третират като умишлено убийство и искат сурови наказания за виновниците за трагедията – шофьорът Данаил и братовчед му Живко, който му е дал колата си.

В същото време все още обвинение срещу водача не е повдигнато, защото от прокуратурата очакват експертизите по случая. Това може да отнеме от няколко месеца до една година.

Вижте видео от бдението

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button