Регион

Над половин милион за ремонт на улици и съоръжения в Тополовградско

Обществена поръчка за основни и текущи ремонти на улици и съоръжения обявиха от община Тополовград.

За основен ремонт са предвидени тополовградските улици „Любен Каравелов“, „Иван Шишман“, улица в Промишлена зона, отводнителни съоръжения по улица „Екзарх Йосиф“, както и общинският път до новия гробищен парк. Ще се ремонтират улица „Никола Вапцаров“ в село Устрем, улиците „Янтра“ и „Москва“ в село Радовец, улиците „Сакар планина“ и „Родопи“ в село Орешник, улица „Чавдар войвода“ в село Хлябово, улиците „Дюлюнска“ и „64 комити“ в село Орлов дол, улица „Кара Кольо“ в село Синапово, улиците „Сакар“ и „Мусала“ в село Мрамор, улица „Бакаджик“ в село Доброселец, улица „Партизанска“ в село Светлина, улица „Христо Ботев“ в село Планиново, улица „Христо Ботев“ в село Българска поляна, улица „Димитър Проданов“ в село Срем.

Планира се още укрепване на мостово съоръжение в село Чукарово и общински пътища в селата Присъдец и Филипово. Прогнозната стойност на поръчката е 537 761 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 7 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button