Външни публикации

Най-модерните мъжки маратонки за есента на 2022

Всяка година се появяват нови стилове и тенденции сред разнообразието от мъжки маратонки, но само някои от тях заслужават внимание. Номерът е да знаете кои от тях да вземете за себе си и кои да пренебрегнете. Именно поради тази причина днес решихме да се спрем на някои от най-нашумелите нови тенденции при мъжките маратонки. От сникърси, вдъхновени от откритите пространства, до някои доста изненадващи завръщания на модели от минали години – това са тенденциите при маратонките, за които трябва да сте наясно през предстоящата есен.

За или против скейтърските мъжки маратонки?

За добро или лошо, огромните скейт мъжки маратонки бяха на мода в началото на XXI век. Те бяха неизбежна част от визията ни до около 2005 г. и след като изчезнаха, всички бяха доста уверени, че няма да се върнат. Но ако пандемията ни е научила на нещо, то е да очакваме неочакваното и напоследък имаше редица доста очевидни улики, че 2022 ще бъде годината, в която съвсем спокойно ще можем да се завърнем към любимите ни скейтърски мъжки маратонки. Те са удобни, лесно съчетаващи се както със спортна, така и с неангажираща елегантна визия, особено ако заложите на бял цвят. На пръв поглед могат да ви се сторят малко по-тежки, отколкото е необходимо, но пък това също е плюс, ако сте решили да прекарате целия ден с тях. Тази есен те отново ще завладеят улиците навън, затова побързайте и се сдобийте с един подобен чифт обувки.

Защо да изберем eco-friendly мъжки маратонки?

Не е тайна, че модната индустрия оказва тежко въздействие върху околната среда. От фабриките, отделящи парникови газове, до бързата мода, която се трупа на сметищата, всичко това оказва влияние върху атмосферата и маратонките са част от проблема. Може би затова все повече марки търсят начини да намалят въздействието си върху околната среда и да създадат маратонки, които да поставят устойчивостта на първо място. Дори големи имена като Puma и Kappa експериментират все повече с рециклирани влакна. Капка в морето, разбира се, но е стъпка в правилната посока. Ето защо все по-често всички модни гурута препоръчват да се ориентираме към една по-устойчива мода, която може да бъде част от личните ни гардероби не само един сезон. Моделите мъжки маратонки, които изберете, трябва да се грижат не само за вашите ходила, но и за средата около вас. Правете обмислени решения и мислете за бъдещето си.

МаратонкиКак минималистичните мъжки маратонки ще улеснят живота ни?

Цикличният характер на модата обикновено означава, че всичко, което се случва във всеки един момент, е отговор на това, което е било преди него. В продължение на много години минимализмът господства и всички модни почитатели нямат нищо против това. Защо ли? Защото те лесно могат да се съчетаят с почти всичко в нашите гардероби. Заложете на марки като Sprandi, Converse или Adidas. Изберете цветове като бяло или черно и бъдете сигурни, че това ще бъде най-доброто решение, което можете да вземете. Удобството, комфортът и правилната цена са разковничето към закупуването на правилните обувки за всеки ден.

Как можете да бъдете в час с най-новите тенденции в света на модата? Следете най-добрите онлайн магазини, които ви предлагат актуални колекции на приемливи цени. Ето защо ви препоръчваме да разгледате електронния магазин на CCC. В него ще откриете стотици различни модели, които да задоволят дори най-малкото ви желание. Освен всичко друго, имате възможността да посетите и техните физически обекти, където да видите по-голяма част от моделите, които предлагат, и да ги изпробвате. Само така ще можете да се сдобиете с правилните за вас обувки лесно, бързо и удобно.

Влезте в крак с тенденциите през предстоящата есен, за да можете да впечатлите хората около вас. Изглеждайте модерно, но се чувствайте и удобно, защото го заслужавате!

Back to top button