Хасково

Даряват и детските учителки с ваучери за почивка

Тази година ЦДГ №2 отпразнува 60-годишен юбилей

Тази година ЦДГ №2 отпразнува 60-годишен юбилей

Ваучери на стойност от по 130 лева връчиха благодарни родители на 2-те учителки и лелята на една от подготвителните групи в ЦДГ №2 „Незабравка“

Персоналът на забавачката получил подаръците по време на връчването на дипломите за завършена подготвителна група на малчуганите. 

Ваучерът дава възможност на двете учителки и лелята да си изберат от каталога на хасковска туристическа фирма къде и как да релаксират. Предлага им се възможност за почивка или екскурзия в България или в чужбина.

Haskovo.info припомня, че хасковската гимназия по дървообработване и строителство повлече крак тази година в подаряването на ваучери на учители в знак на благодарност.

В края на май класната ръководителка на 12″б“ клас Силвия Григорова бе изненадана от възпитаниците си със 7-дневна почивка за двама на Слънчев бряг това лято.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
PAVELA
PAVELA
04.06.2011 20:17 20:17

Всичко е много добре,но ние не сме“ лели“както ни нарича Диана Николова а помощник вьзпитатели . Лели сме на племенниците си.

Много хубаво!
Много хубаво!
04.06.2011 21:32 21:32

Помощник-възпитател не се ли пише с „тире“? Добре е да знаете правописа на длъжността си PAVELA.

Back to top button