Хасково

УНСС прави и колежаните магистри

ImageМагистърска степен за лица, които са завършили колежи, предлага от тази година Регионалният център за дистанционно обучение на УНСС – Хасково.

Те ще се приемат по документи при успех над 4,00 в две направления „Администрация и управление“ и „Икономика“, съобщи днес заместник – ректорът на УНСС проф. Веселка Павлова. Желаещите ще имат възможност да избират между специалностите „Счетоводство и контрол“, „Публични финанси“, „Управление на човешките ресурси“, „Маркетинг“, „Бизнес-администрация“, „Публична администрация“, „Публична администрация със специализация „Здравен мениджмънт“.

Формата на обучение е дистанционна. Студентите получават пакет с учебни материали, пригодени за самостоятелно учене, а занятията се провеждат събота и неделя в центъра на УНСС в Хасково, допълни проф. Павлова. 

Тя допълни, че Университетът за национлано и световно стопансто е получил най-високата оценка в България от Националната агенция за оценяване и акредитация и е на първо място по професионална реализация на кадрите. 

Заместник – ректорът на УНСС припомни, че първият випуск студенти в Регионалният център за дистанционно обучение на УНСС – Хасково ще завърши следващата година, а към този момент във филиала се обучават 380 човека.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button