Хасково

Задържаха издирван за големи количества дрога в Германия

39-годишен немски гражданин е оставен в ареста във връзка с искане за екстрадирането му от властите в Хамбург, Германия, съобщава от Хасковския окръжен съд.

Мъжът е издирван за извършени от него престъпления, свързани с придобиване на наркотични вещества в големи количества – амфетамин, марихуана, кокаин. Целта била да ги реализира с печалба, за което е предвиден до 15 г. затвор.

Той е арестуван на 14 август при опит да влезе в страната от Турция през ГКПП „Капитан Андреево“. Дал е съгласие да бъде екстрадиран в най-кратки срокове. Задържаният ще остане в ареста като гаранция за явяването му пред съда в основното производство по екстрадиция.

Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Jack Bauer
Jack Bauer
19.08.2022 11:15 11:15

Как се казва немският гражданин – амет, мюмюн?

Анонимен
Анонимен
20.08.2022 14:27 14:27
Отговор до  Jack Bauer

Патладжан, по интересното: че и Патладжан не иска в БГ!
– КАК ли живеят истинските немци целогодишно в България, след като и влизащите от Турция „немски“ граждани не им се ще на Балканите…?!

Back to top button