Хасково

За пореден път: Само „Ата-строй“ иска да чисти снега в Хасково

Фирмата е единствената, която кандидатства за дейността през последните няколко години

За поредна година само една фирма е подала оферта за участие в обществената поръчка за снегопочистването на Хасково през новия зимен сезон.

Това отново е хасковската „Ата-строй“, която чисти пътищата през последните години. Предстои да бъдат отворени ценовите предложения.

Haskovo.info припомня, че поръчката е разделена на три обособени позиции. Първата е за почистването от сняг на общинските пътища и улиците в селата. Общинската пътна мрежа е с дължина 106.440 км.

Втората позиция обхваща кварталите: „Орфей І“, „Орфей ІІ“, „Република“, „Изгрев“, „Възраждане“, „Дружба І“, „Дружба ІІ“, „Куба“, „Ручока“, „Градска градина“, „Бадема“ и частично „Кенана“. Това са кварталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал „Център“ и в Източна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от общинското предприятие „Екопрогрес“.

Третата обособена позиция включва кварталите: „Овчарски“, „Тракийски“, „Македонски“, „Хисаря“, „Младежки хълм“, „Воеводски“, „Училищни“, „Каменни“ и „Болярово“. Това са кварталите, намиращи се на юг от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в Южна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от общинското предприятие „Екопрогрес“.

Прогнозната стойност на поръчката е 783 000 лв. без ДДС. Миналогодишната поръчка за снегопочистването беше на стойност 580 000 лв.

Търсят фирма за снегопочистването на Хасково за 783 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковски
Хасковски
20.08.2022 20:30 20:30

Ми те се разпределят бе.. Аква 3 прави санирания, Атастрой чисти снега, някоя друга фирма взима паркинги.. работят си задружно хората, разбират се , всеки си знае баница…

Jack Bauer
Jack Bauer
21.08.2022 15:20 15:20
Отговор до  Хасковски

Да. А хората духат супата… Санирането некачествено, снегопочистването също, паркингите скъпи… Всичко за благото на хората. ;)

Back to top button