Хасково

Свалят опасната мазилка от Изчислителния център в Хасково

Преди два месеца парчета от фасадата удариха жена

Започна обрушване на сградата на Изчислителния център в Хасково. Целта е да бъде премахната опасната мазилка, която на много места е напукана и пада.

Преди два месеца големи парчета от мазилката се стовариха на тротоара и удариха хасковлийка, която разхождала кучето си в района. За късмет те първо се разбили в козирката и до жената стигнали малки откоси, които не я ранили сериозно. Засегнат беше и паркиран автомобил.

Тази сутрин районът на сградата беше отцепен с обезопасителни ленти. Обрушването от страната на булеварда се извършва от алпинисти, а падналите парчета мазилка се почистват от работници.

От страната на улица „Стефан Караджа“ работи вишка, чрез която да се достигне до високите етажи.

В сградата се помещават няколко институции, сред които Националния статистически институт, НАП, „Информационно обслужване“. За зданието има и одобрен проект за саниране, което тепърва предстои.

Мазилка падна и удари жена под Изчислителния център в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button