Хасково

Три седмици преди 15 септември 19 свободни места за учители

177 свободни работни места обяви Бюрото по труда

Малко повече от три седмици преди началото на новата учебна година образователните институции в Хасковска област са обявили 19 свободни места за преподаватели, става ясно от публикуваната от Регионалното управление по образование информация.

В Хасково най-много учители търси Професионалната гимназия по транспорт и аграрни технологии „Никола Вапцаров“. Нужни са им учители по учебна практика, както и по руски език, изобразително изкуство и музика. В гимназията по механоелектротехника „Стойчо и Кица Марчеви“ търсят учител по електроника и по компютърни технологии.

По три свободни места са обявили Средно училище „Желязко Терпешев“ в Любимец и Основно училище „Христо Ботев“ в Тополовград. Останалите позиции са за учебни заведения в Харманли, Симеоновград, Железино и Левка. Търсят се преподаватели и в детски градини в региона.

Справката на Бюрото по труда в Хасково показва, че през седмицата са обявени общо 177 свободни работни места. 11 от тях са за висшисти. В тях не присъстват повечето места за учители, обявени от РУО.

Най-много свободни места има за професионални шофьори – 20, за машинни оператори на текстилни влакна – 15 и по 10 за монтажници на кабели, производители на кожени изделия и обслужващ персонал в магазини.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СИБЕЛ
СИБЕЛ
21.08.2022 22:28 22:28

ГН . КМЕТЕ , ИДВАТ ИЗБОРИ , КАК НЕХАЕТЕ ЗА ГРАДА СИ ? УЛИЦИТЕ СА КАТО ГЪРБИЦИ НА КАМИЛИ , ТЕКАТ ВОДИ ОТ СПУКАНИ ТРЪБОПРОВОДИ , ОСВЕТЛЕНИЕТО Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА , ТРОТОАРИ КАТО РАЗОРАНИ НИВИ ! В АНАДОЛА ЛИ СМЕ ИЛИ В ПРЕКРАСНАТА ЕВРОПА ? ХАСКОВО НЕ Е ПИПАНО СЕРИОЗНО ОТ ЖИВКОВО ВРЕМЕ ! ЗАПРИЛИЧВА НА СЕЛО ! ЗАПИШЕТЕ СЕ КАТО РОДОЛЮБЕЦ , КАКВО ВИ ПРЕЧИ ? ДЕЛАТА ВИ ЩЕ ОСТАНАТ СЛЕД ВАС , ЩЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ВАС А ПАРИТЕ СА ПРОСТО ШУМА , НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ !

Дон периньон
Дон периньон
21.08.2023 3:19 3:19

Последните два кмета ,осераха града до ента степен.Дечев обикаля като непазарен дюлгерин и си мисли колко е велик.

Back to top button