Регион

След дългото чакане заради трафика, наводнение на границата с Турция добави още часове – ВИДЕО

Наводнение на граничния пункт Капитан Андреево – Капъкуле спря пропускането на пътуващите през българо – турската граница, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Силният дъжд завалял тази вечер и продължил около половин час. Това било достатъчно да предизвика наводнение като на плаца водата достигала над 30 сантиметра, разказаха пътуващи. Заради този проблем за кратко имало прекъсвания на електричеството, а това спряло системата, чрез която се обработва трафика от турска страна.

НаводнениеПовече от час не пропускат никой в посока България, свидетелства хората на колоната. Не е ясно колко сериозен проблем е предизвикало наводнението.

Малко преди полунощ е започнало бавното пропускане на автомобилите.

По-рано през деня заради интензивния трафик от гастарбайтери чакането за влизане в България отнемаше на моменти повече от 5 часа, сигнализираха пътуващи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bade
bade
23.08.2022 2:47 2:47

Редно ли е да се претърсват колите на експати, които не дават 5 евро подкупи и чакат по 2 часа за всяка кола? Европа ви е дала задача да пазите вилата.

Back to top button