Регион

Златко Латев показва 25 топ снимки в Димитровград

Златко ЛатевДимитровград е поредното селище, където ще гостува изложбата на известния хасковски фотограф Златко Латев. Тя е под надслов „Нашенци“ и включва 25 фотографии от типа „социален портрет“, които майсторът на обектива е заснел при обиколката си из Източните Родопи през последните години. В изложбата ще бъдат показани и част от снимките, които донесоха на своя автор престижни международни награди.

Златко Латев представя в своята фотоизложба обикновения човек в неговото ежедневие. Снимките са правени главно в обезлюдени райони в Кърджалийско и Смолянско.
Любопитното е, че талантливият фотограф е разговарял с всеки един от своите „модели“ и дори е убеждавал някои от тях, за да застанат пред обектива.

Откриването на поредната изложба на Златко Латев ще бъде тази вечер в димитровградската художествена галерия „Пeтко Чурчулиев“.

 Image  Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button