Хасково

Млади театрали се впускат в едноседмичен маратон

Младите актьориВ едноседмичен маратон ще се впуснат младите театрали от Младежки център – Хасково с ръководител Румяна Георгиева.

Маратонът стартира тази вечер с шоу програмата „Пиесата на сър Танас“. Представлението е по сценарий на две от момичетата от театралната трупа Йози и Дари. Желаещите да видят играта на момичетата и момчетата могат да го направят от 18:00 часа на сцената на Младежки център.

В четвъртък вечер Малък младежки театър зад канала ще представи „Боряна“ на Йовков. В неделя актьорите заминават за Варна, където ще участват в Международния театрален фестивал „Приказка за теб“. Там те ще се представят с 5 спектакъла – „Има ли смисъл да утепваме мечката“ от Панчо Панчев, „Когато розите танцуват“ от Валери Петров, „Моделът и неговия художник“ от Веселин Стоянов, „Билети за рая“ от Панчо Панчев и „Безсмъртно танго“ от Кева Апостолова.

След напрегнатия едноседмичен театрален маратон младите актьори ще си починат няколко дни, за да съберат сили за следващото си участие – Театралния фестивал в Поморие на 19, 20 и 21 юни.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button