Външни публикации

Защо мъжкият костюм винаги ще остане актуален?

Как си представяте да изглежда един преуспял и целеустремен мъж? Вероятно в съзнанието ви веднага ще изплува образът на елегантен мъж, облечен в мъжки костюм. Тази представа е оцелявала години наред, а както изглежда, няма изгледи това някога да се промени. Заедно с модните експерти от екипа на LAZARINI – един от водещите български брандове за официално мъжко облекло, в днешната статия ще ви представим предимствата и красотата при съвременните мъжки костюми.

Ако търсите визия, която ще ви отвoри всички врати по пътя към успеха, то това е визията, изградена с един от най-ярките символи на елегантността в мъжката мода, а именно – вечно актуалният мъжки костюм. Днес той продължава да пленява и очарова, не само заради перфектната си кройка, но и поради факта, че олицетворява успеха и високия социален статус, към които се стреми всеки уважаващ себе си мъж.

Начинът на обличане говори много, затова си струва да обръщаме внимание на облеклото си!

Предимствата на съвременните мъжки костюми

 

Костюми
Източник на изображението : Lazari.eu

На първо място костюмите осигуряват представителен вид и самочувствие. Два много важни елемента, особено в модерния свят, в който „опаковката“ има определящо значение за начина, по който ще ви възприемат и ще подходят към вас.

Интересен факт: Доказано е, че околните възприемат мъжете, облечени в  мъжки костюми като интелигентни хора, успели в дадена област.

Различните модели ще ви позволят да моделирате своя силует, според неговите силни и по-слаби страни.

Стилното мъжко сако от костюма подчертава отлично раменете и гърдите, изразява талията, тоест – набляга на определени ключови точки от мъжката фигура, които са символ на мъжественост и биха впечатлили всяка жена.

Трябва да сте наясно, че панталонът от вашия мъжки костюм има специфична кройка и дизайн, много по-различни от тези на другите ви панталони. Характерен детайл при официалните мъжки панталони е класическият ръб, който не бива да се нарушава. Освен това панталонът от костюма ще придаде допълнителна елегантност към обувките ви.

Материята при качествените мъжки костюми също е много по-различна от материите на другите дрехи в гардероба ви. Тази висококачествена мъжка дреха се шие от най-луксозните и висококачествени материи, които стоят бляскаво, не се отпускат, не се обезцветяват и ви осигуряват меко усещане на допир.

Мъжките костюми са подходящи за цялата палитра от възможни поводи: романтична среща, работа в офис, бал, сватба. С костюма сте винаги безупречни, където и да отидете. Дори конкретният повод да не изисква такава дреха, вие ще направите много добро впечатление. Винаги е за предпочитане да сте по-елегантен от необходимото, отколкото да сте прекалено спортен. Така показвате на първо място самоуважение, а после и уважение към околните.

Днес лесно може да откриете богат асортимент от мъжки костюми. Можете да избирате между класически мъжки костюми, италиански мъжки костюми, официални мъжки костюми, спортно-елегантни мъжки костюми. Практически съществуват модели за всякакъв тип фигура и за всеки джоб. По-евтините модели не са така качествени, но по време на намаления можете да се сдобиете с много добра оферта.

От сезон на сезон мъжките костюми леко изменят някои свои детайли, например типа илици, реверите и джобовете. Но те винаги позволяват стилни комбинации с оригинални ризи и аксесоари. Така че винаги можете да сте много модерни с мъжки костюм.

Тази дреха ви дава един прекрасен повод да сложите една стилна вратовръзка или папийонка, а така добавяте вид на английски джентълмен.

Мъжки костюм от три части стои особено изискано. Елекът към него допълнително вдига нивото и класата. Този тип мъжки костюми са запазена марка на политици и бизнесмени. Такива са и повечето от моделите мъжки костюми за бал и мъжки костюми за сватба, които са актуални в момента.

Добре е да знаете, че моделите спортно-елегантни мъжки костюми са с различни кройки от официалните и платовете, от които се шият, са в по-светли нюанси, тъй като се носят при неформални поводи. Преди покупка задължително прегледайте етикета и се уверете, че съставът е студена вълна. Пазарувайте от доказани производители, като LAZARINI, с утвърдени стандарти и с проверено качество, което няма да ви изневери и предаде. Покупки от случайни търговци могат да ви изненадат лошо, затова ги избягвайте.

Цветове, които ще са винаги актуални при мъжките костюми: светлосиво, тъмносиво, тъмносиньо. Бордо е също добър избор.

Мотиви, които ще са винаги актуални при костюмите: карето. Ситно или по-едро, едва загатнато или с подчертани контури в по-тъмен или в ярък цвят (червено или зелено). Един кариран мъжки костюм заявява ярката индивидуалност на притежателя си и изразява неговия естетически и моден усет. Няма да сбъркате, ако се сдобиете с поне един такъв модел.

Мъжки костюми – колко на брой?

 

Костюми
Източник на изображението : Lazari.eu

Добре е да имате поне три. Един официален, един спортно-елегантен, а третият изберете от три части – с елек. Разбира се, от значение е и в коя сфера работите, какъв е стилът ви на живот, как прекарвате свободното си време. Но мъжки гардероб без нито един костюм е пропуск, който е добре да запълните при първа възможност. Ще видите, че ще имате поводи да го облечете и да направите отлично впечатление.

Back to top button