Хасково

ГЕРБ регистрира листата си в Хасково, Добрев кани Василев на диспут за газа

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в Хасково за изборите на 2 октомври. Традиционно втори в нея след водача Делян Добрев е Георги Станков. За разлика от миналата година този път Стефан Димитров не е сред кандидатите.

Стефан Димитров остава наш поддръжник и симпатизант, но не е в листата, защото има твърде много работа в „Неохим“, който не работи, обясни Добрев. По думите му в листата има малки промени в сравнение с последните парламентарни избори, като тя е подмладена и средната й възраст е около 40 г.

„Всички кандидати са с доказан опит, младите са с ентусиазъм, така че се надяваме на добър изборен резултат. Миналият път имахме двама народни представители от Хасковска област, сега мисля, че имаме шанс за трети. Ние ще направим всичко възможно да говорим с всеки един избирател, за да го убедим, че ГЕРБ е правилният избор“, посочи водачът на листата.

ГЕРБ
Делян Добрев

Делян Добрев каза, че вчера е отправил предизвикателство към Асен Василев и да се явят на диспут, за да направят калкулацията за цената на газа, а да не си подхвърлят цифри през медиите. Все още нямал отговор. Според него сметките на „харвардци“ са криви, защото купували руски газ през посредници, като дъщерната компания на „Газпром“ в Румъния. Друг посредник била фирма, собственост на руски олигарх.

„Ако Асен Василев го е страх да дойде сам на този своеобразен дуел в 21 век, може да вземе себе си и Кирил Петков, нямам против да сме двама на един“, обяви Добрев. Той предложи като арбитри на диспута да бъдат сегашният министър на енергетиката, шефовете на КЕВР и „Булгаргаз“, които познават формулата за изчисление на цената на газа.

Председателят на областната структура на ГЕРБ изрази съжаление, че Кирил Петков е заявил, че ще заведе дело за клевета срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, а не срещу него, защото сметките и твърденията са негови. По информация на Добрев Петков още не бил платил държавната такса от 20 000 лв., за да заведе делото за клевета от 500 000 лв. и предложи да включи и него в иска, за да докаже в съда своите сметки.

ГЕРБ
Ето и листата на ГЕРБ – СДС за изборите на 2 октомври в Хасково:

1.Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково
Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45, 46 и 47 НС. Председател на Комисията по енергетика в НС 2014 – 2019. Зам.-председател на Комисията по енергетика в 47 НС, член на Комисията по бюджет и финанси. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

2. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец
Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45, 46 и 47 НС. Член на Комисията по земеделието, храните и горите и на Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество.

3. Деян Красимиров Иванов- ГЕРБ Димитровград
Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ „Тодор Каблешков“. Главен експерт в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми източници, 2017- 2018 е председател на СД на БНЕБ- ЕАД.

4. Иван Величков Минев – гражданска квота
Иван Минев е от Хасково. Завършил е право в Югозападния университет, владее английски и френски език. Член на Адвокатска колегия Хасково от 2012 година, втори мандат член на Дисциплинарния съд към Адвокатска колегия Хасково. Общински съветник в Общински съвет Хасково, председател на Постоянната комисия по обществен ред и законност. Семеен с две деца.

5. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли
Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора със собствена ветеринарна практика. Областен управител на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

6. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград
Божидар Петков е от Димитровград. Магистър по „Икономика и управление“ в Икономически университет – Варна. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по Европейски програми и проекти и комисия Икономика, регионално развитие и благоустройство.

7. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково
Евгения Ангелова е от Хасково. Магистър по финанси от University of Miami, САЩ, магистър по бизнес администрация (МВА) от American InterContinental University, Великобритания, бакалавър по международен мениджмънт от Pace University, САЩ. Областен координатор на Жени ГЕРБ Хасково. Депутат в 43 и 44 НС, зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове и Комисията по външна политика. Зам.-председател на Общински съвет Хасково (2011-2014). Семейна с едно дете.

8. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково
Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в сферата на транспорта. Народен представител в 44 НС. Член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

9. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково
Митко Петров е от Хасково, магистър „Маркетинг“ от ПУ “Паисий Хилендарски“. Има деветгодишен стаж в сферата на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински съветник от ГЕРБ Хасково. От 2019 г. до май 2021г. заместник областен управител на област Хасково.

10. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково
Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „Бизнес информационни технологии“ и магистър „Информационни технологии със системи с изкуствен интелект“. Предприемач в областта на уеб апликациите и дигиталния маркетинг, семеен с едно дете. Лидер на МГЕРБ Хасково.

11. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково
Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два последователни мандата е общински съветник от ГЕРБ Хасково. Семеен, с две деца.

12. Мариян Ненков Дервенков
Мариян Дервенков е от Свиленград. Завършил е юридическия факултет на УНСС- София. В момента е студент по магистърска програма на УНСС по специалността „Счетоводство и контрол“. Завършил е курс по юридически английски в Българска ИДЛО Алумни Асоциация. Работил е като юрисконсулт в частния и обществения сектор.

13. Райно Димов Стоянов – СДС
Райно Стоянов е от Хасково. Представител на СДС. Юрист, сътрудник в адвокатска кантора „Стоянов“. Зам.-председател на Европейските демократични студенти на ЕНП, член на Контролния съвет на СДС. Райно Стоянов е семеен с две деца.

14. Живко Жечев Янков
Живко Янков е трети мандат кмет на с. Черногорово, община Димитровград. Завършил „Публична администрация“ в УНСС София, семеен с едно дете.

15. Николай Стефанов Николов – МГЕРБ Харманли
Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, степен бакалавър от УХТ Пловдив. Семеен, с две деца.

16. Хавел Алдинов Карагьозов
Хавел Карагьозов е от Димитровград. Той е на 25 години. Завършва медицина в Тракийски университет Стара Загора, стажант.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Б.Б.
Б.Б.
28.08.2022 13:45 13:45

Боклуци

Иван иванов
Иван иванов
28.08.2022 13:58 13:58

Фирма Евролаб дали ще финансира кампанията на Георги Станков ….

Тенчо сервитьорката
Тенчо сервитьорката
28.08.2022 20:45 20:45

Изключително гнусния и противен боклук семката трябва да търка наровете в някой затвор, а не да участва в някакви си кампании.Това важи и за останалите начело с онова мекотело делянчо.

Mitaka beibi
Mitaka beibi
28.08.2022 23:50 23:50

Цървули и крадци!

евролаб
евролаб
29.08.2022 11:12 11:12

фирма Евролаб спонсор на ГЕРБ , 6000 преференции от Георги Станков е тоя е по известен и от Бойко Борисов :)))

Back to top button