Регион

Шофьор е с опасност за живота след катастрофата край Харманли, удариха моторист в Радиево

Трима са пострадали при две катастрофи през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа в събота следобед край Харманли се удариха товарен автомобил Форд и лек автомобил Тойота. 43-годишният водач на Форда от Харманли е опитал да направи ляв завой и е последвал сблъсък с изпреварващата го лека кола, шофирана от 64-годишен хасковлия.

С опасност за живота е водачът на товарната кола, а другият шофьор е с по-леки наранявания, като и двамата са настанени за лечение в МБАЛ – Хасково.

В петък сутринта в димитровградското село Радиево 67-годишен шофьор на Пежо е ударил странично мотоциклет Хонда, управляван от 44-годишен мъж от Разград. Пострадал е мотористът, който е прегледан и е освободен за домашно лечение.

В Хасково са задържани трима дрогирани шофьори и един пиян. В Любимец е хванат 14-годишен, който е карал нерегистриран мотопед.

Двама са в хасковската болница след катастрофа край Харманли

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button